İlçe Tarım'dan Birgi Beldesi Ve Köylerinde Organik Tarım Eğitimi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Ödemiş ilçe müdürlüğü 24 Mayıs tarihinde Birgi Belediyesi toplantı salonunda Birgi...

Gıda Tarım ve Hayvancılık Ödemiş ilçe müdürlüğü 24 Mayıs tarihinde Birgi Belediyesi toplantı salonunda Birgi merkez ve çevre köylerinde uygulanacak Ödemiş Birgi Beldesi ve Köyleri Tarih ve Çevre Bilinciyle Organik Meyveciliği Geliştirme ve Yaygınlaştırma Projesi kapsamında eğitim toplantısı düzenledi. Toplantının bu haftaki konusu organik tarımda bitki besleme, ekim nöbeti, toprak verimliliği ve toprak işleme oldu. Toplantıya, 50'ye yakın üreticinin yanı sıra Ege Üniversitesi Toprak Bölümü öğretim görevlisi Yard. Doç. Dr. Hakan Çakıcı katıldı.

Reklam
Reklam

Birgi Belediye Başkanı Cumhur Şener, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İbrahim Altıntaş, İl Müdürlüğü Organik tarım birimi mühendisleri, ilçe müdürlüğü organik tarım birimi mühendisleri, Birgi, Bademli, Kayaköy, Bozdağ ve Konaklı beldeleri tarım danışmanlarının da katıldığı toplantıda üreticilere çeşitli bilgiler verildi.

Proje kapsamında 31 Mayıs tarihinde de Organik Tarımda Hastalık Yönetimi konusunda bilgiler verileceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: