İldem'de Özhaseki'ye Büyük İlgi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Cuma namazı sonrası gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine bu hafta da devam...

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Cuma namazı sonrası gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine bu hafta da devam etti. Başkan Özhaseki'nin bu haftaki durağı İldem oldu.

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ile birlikte Cuma namazını İldem Soygüllüce Camii'nde kılan Başkan Özhaseki cami çıkışında vatandaşların ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Vatandaşla ayaküstü sohbet eden Başkan Özhaseki, daha sonra yol boyunca dükkanlara uğrayarak esnafları ziyaret etti. Dükkan ziyaretlerinde kendisine ikram edilenlerden halka da dağıtan Başkan Özhaseki, bir berber dükkanında da çay içti.

Reklam
Reklam

İldem esnafı ise Başkan Özhaseki'nin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek Başkan Özhaseki'ye Kayseri'ye yaptığı güzel hizmetler ve başta Erciyes Kış sporları ve Turizm Merkezi Projesi olmak üzere devam eden önemli projeler için teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: