İletişim lisesinden ziyaret

Türkiye birincisi olan Necip Güngör Kısaparmak Anadolu İletişim Meslek Lisesi Vali Muammer Erol’u ziyaret etti.

“İletişimde Sözün Doğrusu” çalışmasıyla Milli Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamalarında Türkiye birincisi olan Necip Güngör Kısaparmak Anadolu İletişim Meslek Lisesi Vali Muammer Erol’u ziyaret etti.

Ankara’da düzenlenen Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında hazırladığı “İletişimde Sözün Doğrusu” çalışmasıyla Türkiye birinciliği kazanan İletişim Lisesi yöneticileri ve öğretmenleri Vali Muammer Erol’u ziyaret ederek yaptıkları çalışma hakkında bilgi verdiler.

Ziyarette proje hakkında bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Reşat Çetin, Necip Güngör Kısaparmak Anadolu İletişim Meslek Lisesinin “İletişimde Sözün Doğrusu” çalışmasıyla Türkiye birincisi olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Necip Güngör Kısaparmak Anadolu İletişim Meslek Lisesi Müdürü Ali Canpolat ise yürüttükleri çalışmanın birincilik ile neticelenmesinden ve Elazığ adına böylesine bir ödül almaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Vali Muammer Erol ise okul idarecileri başta olmak üzere projeye emek veren herkesi kutladığını belirterek, Türkçenin doğru ve temiz bir şekilde kullanılmasının önemine değindi. Yapılan çalışmanın Türkçenin doğru kullanılması için örnek bir proje olduğuna vurgu yapan Vali Erol, diğer okullarında bu projeyi örnek alarak Elazığ’ı en iyi şekilde temsil edecek projeler yapabileceklerini söyledi. Vali Erol, İletişim Lisesinde yetişen öğrencilerin gelecekte medya dünyasında etkin olacaklarını, bu sebeple dili iyi kullanmaları ve Türkçeyi doğru bir şekilde yansıtmaları gerektiğine de vurgu yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: