İletişimciler Derneği'nden KTO'ya Ziyaret

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından kurulan İletişimciler Derneği'nin üyeleri, Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından kurulan İletişimciler Derneği'nin üyeleri, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk'ü makamında ziyaret etti. Derneğin Kurucu Başkanı Gökhan Tekin, derneğin çalışmaları hakkında Öztürk'e bilgi verdi. İletişim sektörünün ve iletişim mezunlarının sorunlarının konuşulduğu ziyarette, KTO ve İletişimciler Derneği'nin yapabileceği ortak paylaşımlardan bahsedildi. Ziyarette, KTO'ya üye olan iletişim, medya, reklamcılık, gazetecilik ve basın-yayın alanında faaliyet gösteren kurumlarda iletişim mezunlarının istihdamına ve mesleki anlamda gelişimine yönelik işbirliği yapılması konusu görüşüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: