Ilgın Belediyesi araç parkını güçlendirdi

Ilgın Belediyesi, vatandaşa daha iyi hizmet götürebilmek için araç filosuna yenilerini ekledi. Belediye tarafından toplu...

Ilgın Belediyesi, vatandaşa daha iyi hizmet götürebilmek için araç filosuna yenilerini ekledi. Belediye tarafından toplu taşımada kullanılmak üzere 3 adet 2012 model otobüs alındı.
Vatandaşa en iyi hizmeti hedeflediklerini ifade eden Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, daha öncede 1 milyon lira harcayarak araç filosunu güçlendirdiklerini söyledi.
Yeni alınan otobüslerin son model ve sisteme sahip olduğunu anlatan Başkan Oral, “Yaklaşık 540 bin lira harcayarak yeni otobüslerimizi belediye bünyesine kazandırdık. Aldığımız otobüsler 3 kapılı olup, dijital klimalıdır. Oturarak 28 yolcu, ayakta ise 30 yolcu olmak üzere toplam 58 yolcu taşıma kapasitesine sahiptir.”dedi.
Göreve geldikleri günden itibaren durmadan çalıştıklarını ve halka hizmeti hakka hizmet olarak algıladıklarını söyleyen Oral, “Ilgın adına hayal bile edilemeyecek projeleri bir bir hayata geçiriyoruz, vatandaşımız bunu görüyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz