İlginçlikler dükkanı ürünleri ile dikkat çekiyor

İlginçlikler dükkanı yöneticisi Sedat Kaya, bu yıl Adana'da iki, Mersin'de de bir mağaza açtıklarını belirterek,...

İlginçlikler dükkanı yöneticisi Sedat Kaya, bu yıl Adana'da iki, Mersin'de de bir mağaza açtıklarını belirterek, "Aramayıp da bulduğunuzda şaşıracağınız ve sahip olmak isteyeceğiniz ürünler, dükkanımızda halkın beğenisine sunuldu." dedi.
Kaya, "Standart ve bedeli belli olan ürünler ile sevdiklerimize hediye almanın ne kadar zor olduğunu fark edip, kişilere, bedeli önemli olmaksızın ve tam da sevdiklerinin durumuna uygun hediyeler bulabilecekleri bir yer açtık." dedi.
Küçük bir bedelle ilginç hediyeler alınabileceğini anlatan Kaya, "Sevdiğimiz kişilere genellikle giysi hediye ediyorduk, fakat markası bilindik ürünler aldığımızda hediye verdiğimiz kişiyi seviyor, markasız bir ürün aldığımızda ise o kişiyi sevmiyor oluyorduk. Hediye almak bu nedenle hep çok pahalı ya da hediyeyi veren kişinin kafasında “acaba beğenecek mi yoksa basit mi bulacak?” sorusunu doğuran sıkıntılı bir süreç durumunda idi. Biz hediye almanın da vermenin de pahalı olmak zorunda olmayan, hatta alışveriş yapana da zevk veren bir süreç olması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle İlginçlikler Dükkanı’ nı kurduk. Örneğin sigarayı bırakmasını istediğiniz bir sevdiğinize 'Öksüren kül tablası' hediye ederseniz, hem ortamdaki en havalı hediyeyi vermiş olacaksınız, hem kişiye uygun ve dikkatini çeken bir hediye vereceksiniz hem de çok küçük bir bedel ödeyeceksiniz." diye konuştu.
Kaya şu açıklamalarda bulundu: "Mağazalarımızda daha çok internet’te rastlanan ilginç ürünler bulunmakla birlikte, yine ilginç olmak kaydıyla hediyelik eşyalar da satılmaktadır. Kurumumuzda satılan internet ürünleri, internet ile aynı fiyatta olduğu için, müşterilerimiz hem güvenli alışveriş yapmış, hem ürünleri incelemiş hem de kargo ve kapıda ödeme bedeli ödemeden internete oranla daha ucuza ürün almış oldukları için, özellikle genç nüfus tarafından oldukça yoğun bir şekilde ziyaret edilmektedir. Kurumun ürün çeşidi oldukça geniş. Hali hazırda 2000’in üzerinde ürün çeşidi ile hizmet veren İlginçlikler Dükkanı nerede ise her hafta yeni ürünler getirerek ürün çeşidini sürekli arttırıyor. Firma gelecek yıl, civar ilerde de şubeler açarak büyümesini sürdürecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz