İlhan Bayram metro çalışmalarını yerinde inceledi

Gebze-Darıca Metro çalışmalarını yerinde inceleyen Genel Sekreter Bayram, çalışmalar hakkında bilgi aldı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze Darıca Metro hattındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Gebze-Darıca Metro çalışmalarını yerinde inceleyen Genel Sekreter Bayram, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze Darıca Metro hattındaki çalışmaları yerinde inceledi. Genel Sekreter Bayram çalışmaların planlanan zamanda yürütüldüğünü aktararak, “Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı durakları ile OSB bölgesindeki Depo Sahasında kazı çalışmaları ile beraber metro projemizde yer altına inilmeye başlandı” dedi.
Gebze-Darıca Metro çalışmalarını yerinde inceleyen Genel Sekreter Bayram, 4 noktadan çalışmaların sürdüğünü hatırlatarak, ”Gebze Kent Meydanı Toplamda 283 iksa kazığının 148’inin imalatı yapıldı. Ankraj imalatı için hazırlık yapılıyor. Akabinde istasyon kazısına başlanacak. Mutlu Kent İstasyonunda ise perde iksa sisteminin şevli ilk anolajının püskürtme beton imalatı yapıldı. İstasyon kazısına devam ediliyor. Ayrıca Adliye İstasyonu bina yıkımları tamamlandı. İstasyonların geoteknik ve mimari projelerinin onay süreci devam ediyor. Depo Sahası kazısına da başladık” diye konuştu.
Gebze OSB

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz