İlhan Cavcav aracıyla baba kıza çarptı

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, aracıyla Konya Yolu üzerinde yolun karşısına geçmek isteyen baba ve kızına çarptı. Kazada baba ve kızı yaralandı. Cavcav ise, ifadesi alınmak üzere karakola getirildi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saat 21.00 sıralarında Konya Yolu Aşti önünden karşıya geçmek isteyen Lütfi Dikmen (50) ve kimliği henüz belirlenemeyen kızına, İlhan Cavcav'ın kullandığı araç çaptı.

Çarpmanın etkisiyle yolun ortasına fırlayan baba Lüfti Dikmen, bu esnada seyir halinde olan başka bir aracın önüne düştü. Plakası belirlenemeyen aracın da çarpması sonucu yaralanan Demir, olay yerine gelen ambulans ile Gazi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı baba ve kızının durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazaya karışan araç sürücüsü İlhan Cavcav ise, ifade vermek üzere karakola getirildi.

Reklam
Reklam

Karakol girişinde basın mensuplarına kazaya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan İlhan Cavcav, yaralıların durumlarının iyi olduğunu belirterek, "Orada alt ve üst geçitler var. Bunları kullanmadıkları için kaza oldu" dedi.

Olayın ardından Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz ve Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, İlhan Cavcav'ı ziyaret etmek için karakola geldi. Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın da, karakol çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Olaya ilişkin bilgi veren Başkan Aydın, yaralıların durumlarının iyi olduğunu belirterek, "Kazaya karışan babanın vücudunda kırıklar var. Kazada aracın aynasına çarpmış. Sonra arkadan gelen araba da çarptığı için vücudunda kırıklar oluşmuş. Durumları iyi, gereken yapılıyor" dedi.

"BEN İÇERİM AMA ALKOLLÜ DEĞİLDİM"
Ankara'da akşam saatlerinde Konya yolu üzerinde kaza yapan Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, karakoldan çıkarak basın mensuplarına yaşadığı kazayı anlattı.
Konya yolu üzerinde karşıya geçmek isteyen baba ve kızına çarpan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Bucaspor'un kutlama yemeğine katılmak için yola çıktığını belirterek, "Akşam saat 21.15'de Aşti önünden geçiyordum. 60 kilometre süratle gidiyordum. Bir kadın ve bir adam aniden aracın önüne atladı. Çarpmamak için manevra yaparak kadını kurtardım. Adamı da kurtardım fakat o sırada trafik akışı çok yoğundu. Adam 15 metre sürüklendi ve arkadan gelen diğer araca çarptı" dedi.

Reklam
Reklam

Trafik ekiplerinin olay yerinde incelemelerde bulunduğunu ve rapor tutuğunu belirten Cavcav, "Bende ve diğer sürücüde suç yok. 40 metre ileride alt ve üst geçit var. Karakolda geçen sene aynı yerde 17 kişinin can verdiğini söylediler. Vatandaş bilinçsiz ise biz ne yapalım? Sürücü ne yapsın?" diye konuştu. Cavcav, gazetecilerin "Alkollü olduğunuz konusunda iddialar var" sorusu üzerine "İçkili değildim, aslanlar gibiyim. Ama oraya da İçmek için gidecektik. Neyse bir başka sefere" diye cevap verdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.