İlhan Cavcav: Aydınlar'ın yerinde olsam istifa ederdim

Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav, ''Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın yerinde olsam istifa ederim.''...

Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav, ''Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın yerinde olsam istifa ederim.'' dedi.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Sportstv’ye yaptığı açıklamada Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu’da değişikliğin onaylanmamasına sert tepki gösterdi. Yaşanan gelişmelerin ardından tüm kulüplerin alacağı cezaya razı olması gerektiğini söyleyen Cavcav, şöyle konuştu:

“Küme düşmenin bir kereliğine kaldırılması ve yerine puan silme, Avrupa kupalarından men, para cezası gibi öneriyi Türkiye Futbol Federasyonu, kulüplere sundu. 18 Süper Lig takımından 15’i bunu kabul etti ama Genel Kurul’da sonuç olumsuz çıktı.”

Reklam
Reklam

Toplantıda değişikliğin kulüplere izah edilemediğini savunan Cavcav, Beşiktaş Divan Başkanlığı'nı da yapan Yalçın Karadeniz'e tepki göstererek, “Yalçın Karadeniz toplantıyı yönetemedi. Ben bile hangi değişikliğin oylandığını tam olarak anlamadım. Diğer üyelere bu değişiklik iyi anlatılamadı.” diye görüş bildirdi.

BU KULÜP BAŞKANLARIYLA YOLA ÇIKILMAZ

Türk futbolunun geleceğini savunduğunu anlatan Cavcav, “Artık soruşturmada adı geçen kulüpler verilecek tüm cezalara razı olmalı. Futbol Federasyonu, UEFA ile her türlü görüşme ve anlaşmayı yapmıştı ama kabul edilmedi. Yıldırım Demirören efendice federasyonu istifaya davet ediyor. Mehmet Ali Aydınlar’ın yerinde olsam hemen istifa ederim çünkü bu kulüp başkanları ile yola çıkılmaz.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz