İlhan Cavcav'dan Merkez Hakem Kurulu'na Çağrı

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "Merkez Hakem Kurulu'nun mutlak suretle şapkasını önüne koyup atamaları daha dikkatli,...

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "Merkez Hakem Kurulu'nun mutlak suretle şapkasını önüne koyup atamaları daha dikkatli, daha isabetli tayin etmeleri inancını taşıyorum" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü Ankara'da yapılan, "Gençlik ve Spor Kulüpleri Kanun Çalıştay"na katılan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, gazetecilerin sorularını cevapladı.

"Gençlerbirliği'nin ilk yarıdaki performansını maalesef iyi değerlendirmiyorum. Ayın 8'inde Antalya'da hakem arkadaşlarımızla yapacağımız toplantıya hakem arkadaşlarımız tarafından davet edildik. Özellikle ben de bu toplantıya katılacağım. Gençlerbirliği olarak bu sezon özellikle 3-4 maçta, bir kasıt aramıyorum ama yanlış kararlarla çok puan kaybettik. Dolasıyla Merkez Hakem Kurulu'nun mutlak suretle şapkasını önüne koyup atamaları daha dikkatli, daha isabetli tayin etmeleri inancını taşıyorum"

Reklam
Reklam

"HER ŞEY PARA DEĞİL"

Gençlerbirliği'nin başarılı savunma oyuncusu Aykut Demir'e ilişkin transfer tekliflerinin hatırlatılması üzerine Cavcav, "Mevcut kadromuza 6 futbolcu dahil ettik, hiçbir futbolcumuzu satma niyetinde değiliz. Hayatta her şey para değil. Biz yalnız başına Ankara'yı, başkenti temsil eden bir kulübüz. Maalesef Ankaragücü'müzün başına gelenleri bir Ankaralı olarak yaşıyoruz. Bu güzide kulübümüzün çekmiş olduğu sıkıntıları üzüntüye takip ediyoruz" diye konuştu.

"ORTA SAHA VE FORVETE MUTLAKA 2-3 TAKVİYE YAPACAĞIZ"

Cavcav, ligin birinci devresinde, transfer edilen oyuncuların çoğunun Spor Toto Süper Lig'e adapte olmasının oldukça zaman aldığını belirterek, "Belki orta saha veya forvete 2-3 oyuncu daha mutlaka takviye yaparak, ikinci devreye girip Ankara'yı daha iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.

"GENÇ VE ATEŞLİ ANKARAGÜCÜ TARAFTARINA BİR AĞABEY OLARAK SAKİN OLMALARINI TAVSİYE EDİYORUM"

PTT 1. Lig'in son haftasında Ankara'da oynana Ankaragücü-Torku Konyaspor maçında çıkan olayların hatırlatılması üzerine Cavcav, "Kaç liralık hasar olduğunu bilmiyorum ama olayları tasvip etmek mümkün değil. Ankaragücü bugün Ankara'ya mal olmuş bir kulüp, büyük bir taraftar kitlesine sahip. Fakat ben genç ve ateşli taraftarlarımıza daha sakin olmalarını ve bugüne kadar Ankaragücü'ne kulüp başkanlığı yapmış olan değerli insanların Ankara'da olduğunu, bu kişilerin taşın altına elini sokarak, Ankaragücü'nü bulunduğu durumdan kurtarmalarını bir ağabey olarak tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: