İlhan Mansız'a Japon ilgisi

TOKYO (İHA) - Dünya Kupası'nın sona ermesinin üzerinden 4 ay geçmesine rağmen Beşiktaşlı ünlü golcü İlhan Mansız'a Japon bayanların ilgisi her geçen gün artıyor.

24 Ekim-30 Ekim tarihleri arasında Kinki Nihon seyahat acentasının düzenlediği "İlhan Turu"na 219 bin yen (Yaklaşık 3 milyar lira) ödeyen
çoğunluğu bayan 126 Japon katıldı. Tura katılanlar İlhan'ın maçını izlemenin yanı sıra el sıkışma ve fotoğraf çektirme imkanı da buldu. 25 Ekim'de oynanan maçı İlhan hayranları heyecandan nefeslerini tutarak izlediler. Maç sonrası İlhan Mansız, kendisini izlemek için Japonya'dan gelen hayranlarını görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Mansız, Japon hayranlarını, "Herkese merhaba, hoşgeldiniz. Geldiğiniz için çok teşekkür ederim" diyerek selamladı.

Reklam
Reklam

"Dünya Kupası sırasında Japonya hakkında nasıl bir izlenime sahip oldunuz?" şeklindeki bir soruyu İlhan, "Japon bayanlar bana çok yardım ettiler. Bundan çok etkilendim. Arigato!' diye cevapladı.

"Bir futbolcu olarak gelecekle ilgili planlarınız nedir?" sorusuna da, "Öncelikle takımımın şampiyon olmasını istiyorum. Bu yıl sözleşmem bittikten sonra Avrupa'nın en iyi takımına gitmek sonra da Japonya'da bir iki yıl futbolcu olarak yaşamak istiyorum" dedi.

Sorulardan sonra İlhan herkesle tek tek el sıkıştı ve hayranlarına imza dağıttı.
Japonların yoğun ilgisi üzerine İlhan'ın resmi web sitesi de açıldı. "http://www.ssu.co.jp" adresinden ulaşılabilen bu sitede İlhan hakkında merak edilen her şeyi bulmak mümkün. Sitenin yanı sıra bir de İlhan Fan Club açıldı.