İlhan Parlak: "karabük'te Kalmayı Tercih Ettim"

Kardemir D.Ç. Karabükspor’un başarılı futbolcusu İlhan Parlak, bir çok teklif gelmesine rağmen Karabükspor'u tercih ettiğini...

Kardemir D.Ç. Karabükspor’un başarılı futbolcusu İlhan Parlak, bir çok teklif gelmesine rağmen Karabükspor'u tercih ettiğini söyledi.

Kardemir D.Ç. Karabükspor, Slovenya kampı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Sabah antrenmanında istasyon ve pas çalışması gerçekleştiren Karabükspor, akşam antrenmanında ise koşu, pas ve top kapma çalışması gerçekleştirdi. Futbolcuların antrenmanda hırslı oldukları gözlendi. Teknik direktör Skibbe oyuncuları ile yakından ilgilenirken yapılması gerekenler hakkında sık sık bilgi verdi.

Reklam
Reklam

"İNŞALLAH BU SENE SIKINTI YAŞAMAYIZ"

Karabükspor’da 3. yılını geçireceği için mutlu olduğunu belirten İlhan Parlak, "İlk yılım iyi geçmişti, ikinci yılımda ise ilk yarıda sıkıntılı bir süreç geçirdik ama sonucunda mutlu sona ulaşıp ligde kalmayı başardık. İnşallah bu sene aynı sıkıntıları yaşamayız. Yaşamayacağımız şekilde bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Bence bu sene Karabükspor üst sıraları hedefleyen bir takım olur diye düşünüyorum. Karabükspor’da olduğum için çok mutluyum. Gerçekten çok iyi bir arkadaşlık ortamımız var. Bende Karabük’ü çok seviyorum. Çeşitli teklifler gelmesine rağmen Karabük’te kalmayı tercih ettim. Çünkü futbol hayatımda şunu anladım ki; insan nerede mutlu oluyorsa orada durmalı. Bende burada mutlu olduğum için Karabükspor’da kaldım" dedi.

"ANKARASPOR'DA YAŞANAN SIKINTILAR YÜZÜNDEN GEREDE'YE GİDEMEDİM"

Slovenya’da antrenmanların tempolu olduğunu ifade eden Parlak, “Ankaraspor’daki sıkıntılar yüzünden Gerede kampına katılamadım. Kendim antrenmanlarımı yaptım. Slovenya’da antrenmanlar tempolu oluyor, yorucu oluyor. Sezon başı olduğu için bunlara ihtiyacımız var. İnşallah sakatlık olmadan Slovenya kampını geçirip lige en iyi şekilde hazırlanmak ve sıkıntı yaşamadan yolumuza devam etmek istiyoruz. İlk dört haftada iki büyük takımla kendi sahamızda karşılaşacağız. Şu gerçek var 9-10 haftadır kendi sahamızda hiç mağlup olmadık. Bu bizim için bir avantaj fakat yeni bir sezon yeni bir heyecan. İlk maçlarda iyi konsantre olup lige iyi başlamak zorundayız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: