Ilıca Belediyesi’nden Kumköy’e Modern Park

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kumköy turizm bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Ilıca Belediyesi, bölgenin üstyapısını da...

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kumköy turizm bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Ilıca Belediyesi, bölgenin üstyapısını da şekillendiriyor.

Kumköy’de planlanan park, süs havuzu, şelale ve 5 bin metrekarelik alanda Kent Parkı çalışmalarının devam ettiğini belirten Ilıca Belediye Başkanı Fazıl Öz, “Yapacağımız park ve süs havuzu gibi çalışmalarla, hem Kumköy’ün görsel güzelliğini artıracağız” dedi.

Ilıca Belediyesi tarafından ihalesi yapılan ve 75 gün iş teslim süresi verilen Kumköy Kent Parkı'nın Nisan ayında tamamlanacağını kaydeden Başkan Öz, “Kumköy’deki tüm imarsız yapılar yıkıldı. Bölgenin altyapısı su şebekesinden elektrik hatlarına, telefon tesisatından kanalizasyona kadar yenilendi” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: