Ilıca'da Gençlik Merkezi Açıldı

Erzurum'un Aziziye ilçesi Ilıca beldesinde 'Çocuklar Bize Gelecek Çocuklara Emanet' projesi kapsamında tamamlanan gençlik merkezinin...

Erzurum'un Aziziye ilçesi Ilıca beldesinde 'Çocuklar Bize Gelecek Çocuklara Emanet' projesi kapsamında tamamlanan gençlik merkezinin açılışını törenle gerçekleştirildi.

Valilik, Dosteli Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından yürütülen proje kapsamında yapılan gençlik merkezi açılışında konuşan dernek başkanı Muhittin Aydın, gençlerin eğitim kalitesinin artırılması, girişimcilik kültürünün geliştirilmesi, hoşgörü, toplumsal diyalog kültürünün geliştirilmesine önem verdiklerini söyledi. Aydın, bu amaçla proje ortakları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile gençlere yönelik eğitim merkezini açmaya karar verdiklerini işaret ederek,"Gençlerin eğitimine önem veriyoruz. Gençlerin kültürlü, bilgili, görgülü yetişmeleri toplumun geleceği adına çok önemli. Çağdaş bilgi ve iletişim teknolojilerine hâkim, üretken, beceri düzeyi yüksek bir gençliğin istihdamı reel ekonomilerde daha kolay ve hızlı olabiliyor. Bu amaçla gençlik merkezimizde gençlerin yeteneklerinin geliştirilmesine ve yeni yetenekler kazandırılması amaçlanıyor." dedi.

Reklam
Reklam

AKDAĞ,"ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZDİR"

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ise çocuk ve gençlere yatırım yapan toplumların geleceğinin aydınlık ve mutlu olduğunu dile getirdi. Hükümet olarak gençleri önemsediklerini ve eğitim başta olmak üzere onların önündeki bir çok engeli kaldırdıklarına değinen Akdağ,"Çocuklar ve gençler bu ülkenin, millletin yarınıdır. Eğitimli, kaliteli bir gençlik, mutlu, huzurlu ve çağdaş bir yarın demektir. Çocuk ve gençlere yönelik bu gibi eğitim merkezlerinin sayısının artırılmasını istiyoruz. Çağdaş bilgi ve beceriler ile donanmış, çağı okuyabilen, analiz yeteneği yüksek bir gençlik her zaman toplumsal yaşam kalitesine katkı sağlamış, devletlerin gücününe güç katmışlardır" ifadelerini kullandı. Akdağ, daha sonra bir çocukla masa tenisi oynamayı ihmal etmedi.

Gençlik merkezinin açılış töreninin açılışına; Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Milli Eğitimden sorumlu Vali Yardımcısı Mehmet Gök, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: