Ilıcalar’da turizm bölgesi sevinci

Ilıcalar Beldesi’nin Bakanlar Kurulu kararıyla turizm bölgesi ilan edilmesi, bölgede sevinçle karşılandı.

Ilıcalar Beldesi Belediyesi Başkanı Gıyasettin Kocihan, Ilıcalar Beldesi’nin turizm bölgesi ilan edilmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, katkısı bulunanlara teşekkür etti.

Koçihan, yaptığı açıklamada, “Ilıcalar beldemiz 5 Haziran 2011 tarih ve 27955 sayılı Resmi Gazete'de, Bakanlar Kurulu kararı ile Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi ilan edilmiştir. Göreve geldiğim günden beridir, bu konu hakkında gerekli resmi müracaatta bulunarak, kısa zamanda tüm projelerimizi ve resmi yazışmalarımızı yaparak, büyük bir çaba sarf ettik. Ilıcalar'ın turizm beldesi ilan edilmesi sürecinde bize her türlü desteği sunan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Sayın Devlet Bakanımız Cevdet Yılmaz'a ve Bingöl milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Bu gelişmenin beldemize ve Bingöl'ümüze hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz