"İlim Çankırı; Yaran Ruhu Ile Yazdıklarım"kitabı Tanıtıldı

ÇANKIRI (A.A) - Şair ve Yazar Necati Ülker'in son kitabı "İlim Çankırı; Yaran Ruhu ile Yazdıklarım" kitabı tanıtıldı.

ÇANKIRI (A.A) - Şair ve Yazar Necati Ülker'in son kitabı "İlim Çankırı; Yaran Ruhu ile Yazdıklarım" kitabı tanıtıldı.

Çankırı Şairler ve Yazarlar Derneği (ÇAYASAD) Sanat Evi'nde düzenlenen tanıtıma, ÇAYASAD Başkanı Murat Yıldırım, Şair ve Yazar Necati Ülker ile sanat severler katıldı.

Ülker, tanıtımda yaptığı konuşmada, maddi sıkıntılar nedeniyle kitabın basımının 18 ay geciktiğini ifade ederek, "Kitaplarımı çocuklarım olarak görüyorum. Her kitabım, çok çileler çekilerek doğdu. Bu son kitabım olan 'İlim Çankırı; Yaran Ruhu ile Yazdıklarım' kitabımın da doğumu çok zor şartlarda gerçekleşti' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kitabın beş bölümden oluştuğunu aktaran Ülker, kitabında yarana, Çankırı'ya ve anılarına dair bölümlerin yer aldığını kaydetti.

ÇAYASAD Başkanı Murat Yıldırım ise, değerli bir üyelerinin kitabının çıkmasının güzel bir duygu olduğunu vurgulayarak, "Bu, yeni sanat evimizin ilk kitap tanıtımı da oldu. Bizi fazlasıyla onurlandırdı" dedi.

Muhabir: Özgür Alantor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: