İlim Yayma Cemiyeti, Mehteran Takımı Kuruyor

İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesi Başkanlığı’nın hazırladığı Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2012 yılı Gençlik Projeleri...

İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesi Başkanlığı’nın hazırladığı Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2012 yılı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklediği “Genç Yüreklerin Fethi” projesi tanıtıldı.

Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdunda toplantı düzenleyen İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Kastamonu Şubesi yöneticileri, Genç Yüreklerin Fethi konulu projesinin tanıtımını yaptı. İYC Başkanı Hasan Yetişken’in selamlama konuşmasıyla başlayan programda proje hakkında bilgi veren Proje koordinatörü Fatih Köse, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençliğin kişisel ve sosyal gelişimini desteklemeyi, gençlerin potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkan sağlamayı, gençlerin karar alma ve uygulama süreçleri ile sosyal hayatın her alanına etkin katılımlarını artırmayı ve yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesini hedefleyen projeleri desteklemek amacıyla 2012 Yılı Gençlik Projeleri Destek Programı hazırlanarak proje teklif çağrısına çıktığını söyledi. Bu kapsamda İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesi’nin hazırladığı “Genç Yüreklerin Fethi” isimli projenin kabul edildiğini belirten Köse, 214 bin 350 TL Hibe almaya hak kazandıklarını açıkladı.

Reklam
Reklam

9 Aylık bir süreyi kapsayan proje kapsamında İlim Yayma Cemiyetinde kalan öğrenciler başta olmak üzere tüm öğrenciler faydalanabilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: