İlişki Durumu Karışık 11. bölümde ateş bacayı sardı

Sevilen Show Tv dizisi İlişki Durumu Karışık son bölümünde izleyiciler yine komik sahnelere tanık oldu. Dizinin dün akşam ekrana gelen 11. bölümünde Ayşegül'ün aldığı yanlış tarif, ortalığı karıştırdı. İlişki Durumu Karışık 11. bölümünde yaşananlar, haberimizde!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 11. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Ekranların eğlenceli yapımlarından İlişki Durumu Karışık ekrana gelen son bölümü ile yine adından söz ettirdi. Renkli senaryosu ve eğlenceli sahneleriyle dikkatleri çeken dizinin 11. bölümünde, yanlış tarif ortalığı karıştırdı. Ayşegül'ün tarifini internetten aldığı, bazı bitkilerin karışımından yaptığı bitki çayı balayındaki çiftlerin tükkettiği bir içeçek çıkınca, üstelik bu içeceği Can da tüketince, İlişki Durumu Karışık 11. bölümünde komik sahneler kaçınılmaz oldu. Başrollerini; Berk Oktay, Seren Şirince, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin paylaştığı İlişki Durumu Karışık 11. bölümü 19 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show Tv'de!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 11. BÖLÜM ÖZETİ

İlişki Durumu Karışık son bölümünde; Ayşegül'ün Can'dan boşanmak istemesi ikili arasında sancılı bir süreci başlattı. Can artık Ayşegül ile aynı evde kalamayacağını düşünür ve ev arayışlarına girer. Bu noktada Elif'in Can'a hayır demekte zorlanacağı bir teklifi oldu. Ayşegül'ün soğuk algınlığı için aktardan aldığı bitki çayı Can ve Ayşegül'de beklenmedik bir etki yaptı. Ayşegül ve Can kendilerini birbirlerine karşı şiddetli bir çekim içinde buldular. Kendilerine hakim olmak için ne yapacaklardı? Mediha'yla tartışan İsmail iseİlişki Durumu Karışık 11. bölümünde evi terk edip Can ve Ayşegül'e gelir. Ancak İsmail'in asıl amacı bu evliliği teftiş etmekti! İkili bu sınavı başarıyla atlatabilecek miyddi? Can, Ayşegül'e sözleşmede yazdığı gibi çiçek alır; ancak Can bu işi abartmıştır! İkili arasında buzları eriten çiçek olayı Elif'in onları görmesi ile tekrardan buz kesti!