İlişki Durumu Karışık 17. bölümünde Can vuruldu

İlişki Durumu Karışık son bölümünde izleyiciler, bu kez çok şaşırtıcı sahnelere tanık oldu. Ayşegül için savaşmakta kararlı olan Can, 17. bölümde kurşunların hedefi oldu. İlişki Durumu Karışık son bölümü hakkındaki detaylar, haberimizde!

İlişki Durumu Karışık 17. bölüm izleyenlere yine keyifi anlar yaşattı. Show Tv'de cumartesi akşamları ekranlara gelen, romantik komedi dizisinin son bölümünde Can, Ayşegül'e evlilik teklifi etti ancak istediği yanıt alamadı. Can'ın ise pes etmeye niyeti yoktu! Ayşegül'e aşık olan Can, Efe'nin yardımı ile yeni maceraya atıldı. Peki, Can Ayşegül'e "evet" dedirtebildi mi? Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan'ın üstlendiği, güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin, Eda Ece, Mert Türkoğlu ve Özlem Öçalmaz'ın yer aldığı İlişki Durumu Karışık sürprizler dolu 17. bölümüyle dün akşam saat 20.00'de Show Tv ekranlarındaydı!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 17. BÖLÜM ÖZETİ

Can, Ayşegül'e evlenme teklifi etmiştir; ancak Ayşegül'ün bu teklifi kabul etmesi mümkün değildi! Ayşegül için savaşmakta kararlı olan Can kolları sıvaDI ve kendini eğlenceli bir maceranın içinde buldu! Ece, Efe'nin kendisini aldattığından şüphelenmekteydi. Efe'nin tavırlarından işkillenen Ece, Efe'yi takip edip şüphelerine son vermek ister. Ece şüphelerinde haklı mıdır yoksa her şey büyük bir yanlış anlamadan mı ibaretti. Elif, İlişki Durumu Karışık son bölümünde Ayşegül'ün dağ evinde olduğunu Mediha ve İsmail'e söyledi. İsmail bu habere çok sevindi. Ayşegül ve Can'ın birleşeceğine inanır. Ayşegül'ü görmek için eve gitti. Ancak İsmail'in görecekleri Can'ın tüm planını alt üst etti! Efe'ye göre Ayşegül, Can'ı tek bir şekilde affedecekti; Can'ın Ayşegül'ün kahramanı olması, kızın gözüne girmesi gerekmekteydi. Can her şeyi göze alıp Ayşegül'ün kahramanı olmayı başarabildi mi?