İlişki Durumu Karışık 22. bölüm finalinde şok gelişme

Show Tv'nin eğlenceli yapımlarından İlişki Durumu Karışık 22. bölümü ile yine izleyicilerini ekran başına kilitledi. Büyük bir merakla beklenen dizinin son bölüm finalinde Murat, Elif'in hamile olmadığını öğrendi. İlişki Durumu Karışık 22. bölümde yaşananlar haberimizde!

Show Tv'nin fenomen dizisi İlişki Durumu Karışık son bölümüyle yine kırdı geçirdi. Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin yer aldığı dizi bu hafta 22. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Olayların ardı arkasının kesilmediği, her hafta farklı bir maceranın yaşandığı İlişki Durumu Karışık son bölümünde Can ve Murat arasındaki çekişme devam etti, Ayşegül yine arada kaldı. Mukaddes Hanım, hafızasınımı kaybediyor? Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gittiği bir aşk oyunu hikayesi İlişki Durumu Karışık 22. bölümü sürprizlerle dolu sahneleriyle 12 Aralık Cumartesi akşam Show Tv'deydi!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK**22. BÖLÜM ÖZETİ**

İlişki Durumu Karışık son bölümünde davetiyeyle Ayşegül'ün karşısına çıkan Elif, Can'ın sabrını büsbütün zorladı. Elif zafer sarhoşluğuyla düğün hazırlıklarını hızlandırdı. Ayşegül ise yaşananlarla kendine has yöntemlerle baş etmeye çalıştı. Ayşegül Handan'ın kendisine sunduğu iş yaşamına adım atarken, içine düşeceği curcunadan habersizdi. Evde yaşanan bir talihsizlik sonucu imdadına koşan ise Murat'tan başkası değildi. Murat'ın bu yardımı Can'ı sıra dışı bir plan kurmaya itti. Düğün hazırlıkları Mediha ve İsmail'in arasını açtı. Fakat ikili, paylaşamayacakları kıymetli bir şeyin varlığını fark etti. Bu uğurda amansız bir mücadeleye giriştiler. Öte yanda Murat şahit olduğu bir konuşma sonrası büyük bir seçimin eşiğine geldi. Vicdanı ve aşkı arasına salıncak kuran Murat vereceği kararla, herkesin hayatını kökünden değiştirdi.