İlişki Durumu Karışık 23. bölüm ile çok şaşırttı

İlişki Durumu Karışık 23. bölümü 19 Aralık Cumartesi günün yayınlandı. İlişki Durumu Karışık son bölümünde izleyiciler, Elif ve Can'ın nikah sahnesi tanık olmanın şaşkınlığını yaşadı.

Cumartesi akşamlarının eğlenceli dizisi İlişki Durumu Karışık 23. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Gerek renkli senaryosu ve sahneleriyle gerekse oyuncu kadrosuyla ilgi odağı haline gelen İlişki Durumu Karışık son bölümü dün akşam yine sürprizi ve kahkahası bol bir bölüm yaşattı. Son yaşananlar ardından merakla beklenen dizinin bu haftaki bölümünde Elif'in hamilelik oyununu öğrenen Murat'ın gerçekleri açıklayıp açıklamayacağı merak konusu oldu. Ayşegül'e duyguları ağır basan Murat gerçekleri sakladı. Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gittiği romantik komedi dizisi İlişki Durumu Karışık 23. bölümü 19 Aralık Cumartesi akşamı Show Tv'de ekrana geldi.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 23. BÖLÜM ÖZETİ

Oyuncu kadrosunda; Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin, Eda Ece ve Mert Türkoğlu'nun yer aldığı İlişki Durumu Karışık son bölümünde gerçekleri öğrenen Murat da Elif ve Mediha'nın oyununa dahil olup tüm gerçekleri sakladı. Böylece Elif ve Can evlenecek, kendisi Ayşegül'e yakın oldu. Hiçbir şeyden haberi olmayan Ayşegül ise yine kendini yeni bir oyun içinde buldu. Efe ve Ece'nin bebeğinin bakımını üstlenen Ayşegül bu kez bakanlıktan teşvik amaçlı görevlilere Murat ile nişanlılık oyunu oynamak zorunda kaldu. Ancak, bu oyun hiç kolay olmadı. Ayşegül tek başına görevlilerle mücadele ederken; Elif ve Can cephesinde sürpriz gelişmeler yaşanmaktaydı. Hamilelik yalanı Elif'in işine yarasa da Mediha cephesinde büyük bir kaosa neden oldu. Hiç ummadığı birinden gelen tehditle Mediha'nın asabiyet pimi çekildi. Düğün hazırlıkları Can'ın üstüne kabus gibi çöktü. Tüm bunlardan sıyrılmak isteyen Can Elif'e şaşırtıcı bir teklif sundu. Öte yanda Ayşegül, sosyal hizmetlerin İso'yu ziyaret edeceği haberini aldı. Yine yardımına koşan Murat oldu ama ne kadar dikkat ederlerse etsinler işler karışmasını engelleyemedi.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK'TA NURSELİ İDİZ KRİZİ

İlişki Durumu Karışık dizisinden hafta içinde kriz haberi geldi. Dizide "Can Tekin" karakterinin annesi rolünü canlandıran oyuncu Nurseli İdiz'in 23. bölümün çekimlerine mazaret bildirmeden gelmemesi, ekip arkadaşlarına zor anlar yaşatırken; dizinin takipçileri "Nurseli İdiz İlişki Durumu Karışık'tan ayrılıyor mu?" sorularına neden oldu. Haberin ardından dizinin çekimlerinin durdurulduğu, yayınlanmama durumunun olduğu gibi iddialar söz konusu olmuştu.