İlişki Durumu Karışık 31. bölüm finali şaşırttı

İlişki Durumu Karışık yeni bölümleriyle gönülleri fethetmeye devam ediyor. Romantik komedi dizisi İlişki Durumu Karışık 31. bölümünde Elif ve Mediha'nın yeni oyunuyla büyük bir şok yaşayan Ayşegül, şaşırtıcı bir karar aldı!

Cumartesi akşamlarının keyifle izlenen romantik komedi dizisi İlişki Durumu Karışık'ın 31. bölümü 20 Şubat Cumartesi akşamı Show Tv'deydi. Son yaşanan gelişmelerin ardından sabırsızlıkla beklenen İlişki Durumu Karışık son bölümünde, yine ekrana kilitleyecek sahneler vardı. Ayşegül ile Can'ın beraberliklerini engellemek için bebek yalanı atan Elif ve Mediha , bu kez çok daha ileri gitti. Yalanlarının ortaya çıkmasından korkan ikili Ayşegül'ü zor durumda bıracak bir tuzak kurdu. Peki bu tuzak neydi? İlişki Durumu Karışık son bölümü20 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'da Show TV'de ekrana gelecek. İşte dizinin son bölümünde yaşananlara dair ipuçları...

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 31. BÖLÜM ÖZETİ

Elif'in hamilelik yalanının Ayşegül tarafından anlaşılmasının şokuyla dili tutulan Mediha konuşamadığı halde yine de olayları kontrol altında tutmaya çalıştı. Gerçekleri Can'a anlatması için Elif'e 2 gün müddet veren Ayşegül ise kariyerine odaklandı ve ünlü yazar Tuna Kiremitçi ile çalışmaya başladı. Ayşegül'ü Tuna Kiremitçi'den kıskanan Murat ve Can, bu çalışmayı baltalamak için ellerinden geleni yaptı. Tüm bunlar yaşanırken Ayşegül'ün gerçekleri öğrenmesi ve Can'a gerçekleri söylemesi konusunda baskı yapması üzerine köşeye sıkışan Elif ve oğlunu kaybetmekten korkan Mediha yeni bir plan hazırladı. Bebek yalanı atan ikili bu kez Ayşegül'ü Can'ın gözünden düşürecek bir oyun oynadı. Elif ortada olmayan bebeği düşürecekti hem de Ayşegül yüzünden! Zaman kaybetmeden sinsi planlarını hayata geçiren ikili emellerine ulaştı. Can, Elif'i yerde Ayşegül'ü ise onun üzerine giderken buldu. Peki Ayşegül suçsuzluğunu kanıtlayabilecek mi? Can gördüklerine mi yoksa sevdiği kadına mı inanacak?