İlk Ders Hasyüncü’den

Kayseri Organize Sanayi Meslek Lisesi ilk öğrencileri ile eğitime başladı. İlk dersi Organize Sanayi Bölgesi...

Kayseri Organize Sanayi Meslek Lisesi ilk öğrencileri ile eğitime başladı. İlk dersi Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ahmet Hasyüncü verdi.

OSB Konferans salonunda okulun 210 öğrencisine hitap eden Başkan Hasyüncü, “Öncelikle 2012-2013 eğitim öğretim yılının sizlere, ailelerinize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Sizler okulumuzun ilk öğrencileri ve ilk mezunları olacaksınız ve dolayısıyla ilk olmanın önemli bir avantajını yaşayacaksınız. Sahip olduğu 24 milyon m2 alanı ile pek çok şehrimizden daha büyük bir alana sahip olan, 900’ün üzerinde işletmenin faaliyet gösterdiği, 50 Bin kişinin istihdam edildiği ülkemizin en büyük OSB’lerinden birisi olan bölgemizde sizlere iş garantisi ve burs desteği ile okuma imkanı sunuyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Hasyüncü, “Bir şehrin ve ülkenin kalkınmasındaki önceliğin insana yatırım yapmak olduğu düşüncesiyle bölgemizde böyle bir okul yaptırmaya karar verdik. Ve sizler için Türkiye’nin en modern okullarından birisini yaptırdık. Okul bünyesinde bulunan 6 atölyede modern teknoloji ile aldığınız teorik eğitimi pratiğe dönüştürebileceksiniz, yine bölgemizde faaliyet gösteren firmalarda bilfiil çalışarak pratik tecrübelerinizi artıracaksınız. Üstelik çalışmalarınızdan döner sermaye yöntemi ile para da kazanabileceksiniz. Dolayısıyla bizler de sizlerden sadece kendiniz için değil, ailenize, şehrinize ve ülkenize faydalı olacak şekilde çalışmalarınızda gayret göstermenizi bekliyoruz. Çünkü bizlerin kurmuş olduğu sanayi tesislerinde zamanı geldiğinde görevi sizler devralacaksınız.” diye konuştu.

Kendi hayat tecrübelerini de öğrencilerle paylaşan Ahmet Hasyüncü, son olarak öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: