İlk Ders Kaymakamdan

Aydın’ın Koçarlı İlçesinde 2012-2013 eğitim öğretim yılının başlangıcı ve ‘İlköğretim Haftası’ çeşitli etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet...

Aydın’ın Koçarlı İlçesinde 2012-2013 eğitim öğretim yılının başlangıcı ve ‘İlköğretim Haftası’ çeşitli etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Orta Okulunda kutlanan İlköğretim haftasında ilk dersi Kaymakam Mehmet Sülün verdi. Birçok kişinin ve velinin eğitimde büyük hayalleri olduğunu belirten Kaymakam Sülün, öğrencilere verdiği ilk derste “Bizim en büyük hedefimiz hepinizin iyi adam olmasıdır” dedi.

Etkinlik kapsamında sınıfları ziyaret eden Kaymakam Mehmet Sülün 3/A sınıfına girerek öğretmenlik yaptı. Çocuklara matematik soruları soran Sülün, öğrencilerle neşeli dakikalar geçirdi. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Kaymakam Sülün “Hepinizin birer iyi adam olmanızı istiyorum. Bizler sizlerin iyi eğitim almanız için çalışıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Koçarlı Anadolu Lisesini de ziyaret eden Kaymakam Sülün, akıllı tahtaları inceleyerek öğrencilerle sohbet etti. Okulda öğrencilerle, okul bahçesinde ise velilerle sohbet ederek velilerin sorun ve isteklerini dinleyen Kaymakam Mehmet Sülün, “Öğrencilerin en iyi şekilde yetişmesi için bizler elimizden geleni yapıyoruz. Veli,ler olarak sizlerden de destek bekliyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: