İlk Hacı Kafilesi Türkiye'ye Döndü

Hüseyin ASLIYÜCE / İstanbul, Kutsal topraklardan İstanbul'a gelen hacılardan Mehmet Kürşad Caymaz ile Hande Caymaz, "Çok büyük mutluluk. Allah herkese

Hüseyin ASLIYÜCE / İstanbul, Kutsal topraklardan İstanbul'a gelen hacılardan Mehmet Kürşad Caymaz ile Hande Caymaz, "Çok büyük mutluluk. Allah herkese nasip etsin. Daha önceden geçtiğimiz için izdihamı görmedik" dediler.
Kardeşi, damadı ve yeğeni tarafından karşılanan İsmail-Sebahat Fidan çifti de, "Çok güzel duygu, her insanın yaşaması gerek. Tüm arkadaşlarıma ve İslam alemine oralara gitmelerini tavsiye ederim. Çok ayrıcalıklı duygu. İzdihamdan önce oradan geçmiştik. Türk hacılarından orada fazla kalan yok. Kurallara uymayan varsa, kalmıştır. Bizim hükümetimizin kanunlarında belli bir saatte geçilecekti" dedi.
Ahmet Özkan ise "Cenab-ı Allah herkese nasip etsin. İzdihamı görmedik. Bizden daha sonra oldu. Biz zaten vinç kazasından sonra gittik" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz