İlk İşinde Elektrik Akıma Kapılıp Hayatını Kaybetti

Adana'da elektrik tesisatı yapan bir şirkette işe başlayan bir genç, ilk işinde elektrik hattı çekerken...

Adana'da elektrik tesisatı yapan bir şirkette işe başlayan bir genç, ilk işinde elektrik hattı çekerken akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında merkez Yüreğir ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Fehmican Yeşil (18), olaydan 3 gün önce tesisat işleri yapan bir firmada işe başladı. Dün ise Fehmican Yeşil, inşaatı süren bir binaya elektrik hattı döşemek için çağrıldı. İlk işine gelen Yeşil, hat çekmeği binanın önündeki direğe çıktı. Vatandaşların "Kendi başına iş yapma, TEDAŞ görevlilerini gelmesi lazım" dediği Yeşil, "Ben hallederim hiç gerek yok" diyerek çalışmayı sürdürdü. Binadaki kutudan uzattığı kabloyu elektrik direğine bağlamaya çalışan Fehmican Yeşil, aniden akıma kapıldı. Fehmican Yeşil'in feryat ettikten sonra direkte asılı kaldığını gören vatandaşlar, durumu TEDAŞ, polis ve Cankur'a bildirdi. Olay yerine gelen TEDAŞ ekipleri, Fehmican Yeşil'i asılı kaldığı direkten indirip ambulansa taşıdı. Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fehmican Yeşil, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yeşil'in elektrik akımına kapılarak öldüğünü öğrenen yakınları uzun süre gözyaşı döktü.

Reklam
Reklam

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: