İlk kez Galatasaray - Fenerbahçe derbisine çıkacak futbolcular

Süper Lig'de 11. hafta Galatasaray - Fenerbahçe derbisine sahne olacak. Birçok oyuncu, takımlarıyla bu heyecanı ilk kez yaşayacaklar.

Süper Lig'in 11. haftası dev bir karşılaşmaya sahne olacak.

Galatasaray, 2 Kasım Cuma günü Türk Telekom Stadyumu'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Bu karşılaşma iki takımdan da birçok oyuncu için farklı bir öneme sahip olacak. İki dev kulübün bazı oyuncuları, ilk kez bir Galatasaray - Fenerbahçe maçında forma giyecekler

Galatasaray'da ilk kez forma giyecekler

Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna kattığı Ömer Bayram, Muğdat Çelik ve Henry Onyekuru, Fatih Terim'in şans vermesi halinde ilk kez bu derbide forma giyecekler. Sarı kırmızılıların yeni transferlerinden Emre Akbaba ise sakatlığı sebebiyle Fenerbahçe maçı kadrosunda yer almayacak.

Reklam
Reklam

Sarı kırmızılıların son haftalarda forma şansı bulmaya başlayan genç yıldızları Ozan Kabak ve Yunus Akgün de ilk kez bir Fenerbahçe maçında hocalarından forma bekleyecekler.

Fenerbahçe'de ilk kez forma giyecekler

Fenerbahçe'de bu sezon takıma katılan Jailson, Michael Frey, Barış Alıcı, Diego Reyes, Andre Ayew ve Yassine Benzia, şans bulmaları halinde ilk kez Galatasaray'a karşı şans bulacaklar. Sarı lacivertlilerin yeni transferlerinden Slimani ise cezası sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek.

Bu sezon takımın vazgeçilmezlerinden biri olan genç yıldız Eljif Elmas da Fenerbahçe maçında şans bulması halinde bir ilke imza atacak isimlerden.