İlk Mücadele Twitterda Başladı

Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmasına saatler kala,...

Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmasına saatler kala, iki kulüp twitterda karşı karşıya geldi. Real Madrid Kulübü'nün resmi twitter hesabından yapılan 3-0 biten “2001 Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı” hatırlatmasına, Galatasaray Spor Kulübü resmi twitter hesabından cevap gecikmedi.

Real Madrid Kulübü İngilizce bir tweet attı. 2001 yılında Madrid’de oynanan ve Real Madrid’in 3-0 üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmanın hatırlatıldığı twitte, İngilizce, “Hatırlıyor musun? 2001 Çeyrek Final. Real Madrid - Galatasaray. Santiago Bernabeu” ifadeleri yer aldı. Twite bir de o maçla ilgili gazete haberi eklendi. Galatasaray'ın ise bu twite cevabı gecikmedi. Galatasaray resmi twitter hesabından atılan twitte, 2000 yılında oynanan Süper Kupa finali hatırlatıldı. İngilizce yazılan twitte, “Hatırlıyor musunuz? 25 Ağustos 2000. Galatasaray 2-1 Real Madrid. UEFA Süper Kupası” ifadelerine yer verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz