İlk Plaj Tiyatro Oyunu Alanya’da Oynandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde ilk kez Türkiye’de bir tiyatro oyunu plajda kurulan sahnede sergilendi. Abdullah...

Antalya’nın Alanya ilçesinde ilk kez Türkiye’de bir tiyatro oyunu plajda kurulan sahnede sergilendi.

Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu tarafından ‘Öldüm Öldüm Dirildim’ adlı komedi tiyatro oyunu plajda oynandı. Alanya Belediyesi’nin de destekleriyle organize edilen Galip Dere Plajı’nda kurulan sahnede sergilenen tiyatro oyununu yaklaşık 750 kişi portatif tribünlerde izledi. Oyunda, Abdullah Şahin, Figen Öz, Ali Yaylı, İpek Tanrıyar, Reyhan Karaca ve Merve Sevi’nin rol aldı. Oyunda, safari modası, doğa ve hayvan katliamı, nükleer tehdit konuları komedi diliyle anlatıldı.

Reklam
Reklam

Amaçlarının Alanya’ya ilkleri yaşatmak olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Avukat Hasan Sipahioğlu, “Bu bağlamda halkla iç içe olmak, halka ulaşmak için Türkiye de ilk kez bir oyunu plajda kumların üzerinde zaman zaman halkında katılımıyla interaktif biçimde sergilendi.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: