İlk sürüş kaymakamdan

Altınova Belediyesi tarafından çok amaçlı kullanıma uygun olarak satın alınan iş makinası kepçe, düzenlenen törenle hizmetine girdi.

Altınova Belediyesi tarafından çok amaçlı kullanıma uygun olarak satın alınan iş makinası kepçe, düzenlenen tören ile ilçe halkının hizmetine girdi. Araç filolarını giderek güçlendirdiklerini, pek eksikliğin bulunmadığını söyleyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Yeni iş makinamız ilçede büyük eksikliği gidermiş oldu. Halkımıza hayırlı olsun' diye konuştu.

Altınova Belediyesi'nin çok iyi çalıştığını, çalışmaları yakından takip ettiğini söyleyen Kaymakam Nurullah Kaya, “Belediye başkanımızı, çalışanlarını ve ekip arkadaşlarını kutluyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Dr. Oral'ın iki dönemdir partisinden belediye başkanlığı yaptığını ve kendisini kutladığını söyleyen AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, “Başkanımızı verdiği hizmetler ötürü kutluyorum ve kendisini çok başarılı buluyorum” dedi.

Yeni araç, İlçe Kaymakamı Nurullah Kaya’nın ilk sürüşüyle hizmete girdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: