İlk Teravih Namazında Camiler Doldu

Ramazan’ın ilk teravih namazında camiler doldu taştı. İstanbul'da tarihi camilere akın eden vatandaşlar, ilk teravihi...

Ramazan’ın ilk teravih namazında camiler doldu taştı. İstanbul'da tarihi camilere akın eden vatandaşlar, ilk teravihi coşku içinde ve dualarla eda etti.

İlk teravih namazını idrak etmek isteyen yüzlerce Müslüman, Eyüp sultan Camii'ne akın etti. Teravi namazı dolayısıyla Eyüp sultan Camii’ne gelen Mehmet Zopluoğlu, “Okmeydanı’ndan geldik. Rabbim bize bugünleri gösterdiği için binlerce şükürler olsun. Ne mutlu ki burada ilk teraviyi Eyüp Sultan’da kılmak bize nasip oldu. Bu senede ilk teraviyi burada huzurlu bir şekilde kılacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Gonca Yılmaz isimli vatandaş ise, “Bütün Müslüman alemine hayırlı olmasını dilerim. Bizim için burası bir Mekke, Medine gibi. Herkesin buraya gelmesini ve burayı ziyaret etmesini isterim. Bütün Cami’lerde namaz kılarım ama burada namaz kılmak benim için bir Mekke veya Medine’de namaz kılıyor gibi oluyorum. Çok farklı bir atmosfer. Çok güzel bir duygu herkesin gelmesini tavsiye ederim” diyerek duygularını ifade etti.

Hüseyin Yılmaz adlı bir vatandaş da, “Bizim için burada namaz kılmak büyük bir maneviyat. Duygu olarak çok güzel... Herkese nasip olmasını dilerim. İnşallah hep böyle devam eder. İnşallah nasip olursa ilk teravihimizi Eyüp Sultan Camisi’nde ’da kılacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz