İlk ziyaret şehit ve gazi ailelerine

Güngören Kaymakamlığı ve Belediyesi ilk ziyaretlerini şehit ve gazi ailelerine yaptı

Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı organize eden Güngören Kaymakamlığı ve Belediyesi ilk ziyaretlerini şehit ve gazi ailelerine yaptı. Güngören Patlama mağdurlarının da unutulmadığı ziyarette duygulu anlar yaşandı.

Her bayram olduğu gibi bu bayramda ilk bayramlaşma ziyaretine şehit ve gazi aileleriyle başlayan Güngören Kaymakamı Zafer Orhan ve Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, sırasıyla dört şehit ailesiyle bayramlaştı. Ziyarete Emniyet Müdürü Ömer Burak Aktaş, İlçe Müftüsü Ahmet Ali Gençel ve İlçe Sağlık Grup Başkanı Arzu Aydınlı da katıldı. Ailelere çiçek ve bayram çikolatası takdim eden yetkililer, şehit ailelerinin sorunlarıyla yakından ilgilendi.

Reklam
Reklam

Hükümetin şehit ve gazilere yönelik çalışmaları bulunduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, “Hem hükümetimiz hem de biz kamu kurumları şehit ailelerimizin hep yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Sizin sorunlarınızı çözmek bizim birinci vazifemiz. Şehit ailelerinin mağduriyetlerini gören hükümetimiz bir dizi çalışmalar başlattı. Şehit ailelerinin bir çoğunun bazı haklardan yararlanamadığını biliyoruz. Bu sorunu çözmek için atılması gereken adımları hükümetimiz atacaktır. Biz kamu kurumları da sizlere elimizden geldiğince destek olacağız” diye konuştu.

İlçe müftüsü Ahmet Ali Gençel’in okuduğu Kur’an-ı Kerim ile noktalanan ziyaretlerden aileler oldukça memnun kaldı. Kendilerinin sık sık ziyaret edilmesini isteyen aileler, Kaymakam ve Belediye başkanından tekrar ziyaret konusunda söz aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz