İlkadım Belediyesi’nden Gençlere Yönelik Eğitim Çalışmaları

Karadeniz Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (KEYDER) ve Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi tarafından bu...

Karadeniz Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (KEYDER) ve Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi tarafından bu yıl ikincisi organize edilen kahvaltılı toplantıya katılan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baş ve KEYDER Başkanı Ömer Kabaş ile birlikte Yaşardoğu Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle sakinleri ile bir araya geldikleri kahvaltılı toplantıların bu yıl ikincisini düzenlediklerini belirten KEYDER Başkanı Ömer Kabaş, "Çocuklarınızı geleceği ile ilgili kararlar verme noktasında, bu geleceği takip etme noktasında İlkadım Belediyesi, Kimse Yok Mu Derneği, KEYDER olarak ortaklaşa yapılan eğitim faaliyetleri meyvesini veriyor. İlkadım Belediyesi'nin eğitime göstermiş olduğu hassasiyet bizleri sevindiriyor. Yaşar Doğu Kültür Merkezi, öğrencilerin gelişimi için tasarlanmış harika bir tesis. Bu merkez öğrenci ve beraberindeki veliler için büyük bir kazanç” dedi.

Reklam
Reklam

Sosyalleşmelerini sağlamak adına gençlere yönelik eğitim tesislerine önem verdiklerini belirten Başkan Necattin Demirtaş, yapılacak yeni tesislere örnek olarak İlkadım Belediyesi'nin gençlere çok yönlü hizmet verecek Mete Adanır Spor Kompleksi ve Bilgi Evlerini örnek gösterdi. Bu tip tesisleri ilçede bütün mahallelere yapmak istediklerini belirten Demirtaş, "Gençlerin eğitim ve sporu bir arada yapabilecekleri yeni mekanlar oluşturarak onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışıyoruz. İlkadım Belediyesi olarak ilçemizin 50 mahallesine de bilgi evi tarzında yeni yapılar kazandırarak gençlerin ahlaken ve ruhen topluma faydalı bireyler olmasını sağlayacağız" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: