İlkadım Belediyespor Kulübü Muay Thai Ekibi Şampiyona Içn Hazırlanıyor

İlkadım Belediyespor Kulübü Muay Thai sporcuları ay sonunda Samsun’da gerçekleşecek olan genç büyükler il şampiyonasına...

İlkadım Belediyespor Kulübü Muay Thai sporcuları ay sonunda Samsun’da gerçekleşecek olan genç büyükler il şampiyonasına antrenör Volkan Güvercin nezaretin hazırlanıyorlar.

İlkadım Belediyesi Mete Adanır Spor Salonu’nda süren hazırlık çalışmaları nefesleri kesti. Hafta sonları sporcularını orman koşusu ve kros çalışmaları ile hazırlayan Antrenör Volkan Güvercin, sporcuları tek tek değerlendirmeye alırken, eksikleri not etti. Ocak ayında gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası’nda İlkadım Belediyespor kulübü muay thai turnuvalarına minik, yıldız, kadek olmak üzere 3 kategoride yarışacak.

Reklam
Reklam

Muay Thai İl Teknik Kurulu Başkanı Volkan Güvercin, Tayland kökenli bir spor olan Muay Thai ve Kıck Boks’a Samsunlu gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti. Şu anda Samsun’da lisanslı 14 spor kulübünün faaliyet gösterdiğini hatırlatan Güvercin, “Burada bir yandan sporcuların sportif anlamda gelişimlerine katkı sunarken, diğer yandan da tecrübe edinmelerine katkı sağlıyoruz. Dostluk ve kardeşliği ön plana çıkartıp, sporseverlere centilmence bir müsabaka izletmek istiyoruz. Daha iyisini yapabilmek için önümüzdeki yıllarda daha önemli başarılara imza atacağız.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: