İlkadım Belediyespor Şampiyonluğunu İlan Etti

Süper Amatör Lig lideri İlkadım Belediyespor, Samsun Telekom'U 2-0 yenerek ligin bitimine 1 hafta kala...

Süper Amatör Lig lideri İlkadım Belediyespor, Samsun Telekom'U 2-0 yenerek ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Lider İlkadım Belediyspor, Samsun Telekomla 19 Mayıs Stadyumu yan sahada karşı karşıya geldi. Ligde bir maç eksik olan 53 puan ile lider durumda bulunan İlkadım Belediyspor Emre ve Enesin attığı gollerle Samsun Telekom’u 2-0 yenerek puanını 56’ya çıkartarak ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Maç öncesi geçtiğimiz günlerde Fatih Ortaokulu Bayan Basketbol Takımı'nı Düzce'deki müsabakaya götürmek için yola çıkan İlkadım Belediyesine ait minibüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybeden Yaşar Sözen için Kulüp yönetimini hazırladığı “Ruh Şad Mekanın Cennet Olsun “ pankartıyla sahaya çıkan İlkadım Belediyespor kulübü oyuncularının üzgün oldukları dikkat çekti. Maça iddalı başlayan İlkadım Belediyespor 20 dikakikada Emre’nin attığı golle 1-0 öne geçti.Maçın ilerleyen dakikalarında Samsun Telekom gol bulamayınca İlkadım Belediyespor soyunma odasına 1-0 önde girdi. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Telekom spor rakip kaleye yaptığı pozisyonlarda bir türlü gollü bulamadı.Dakikalar 85 gösterdiğinde Enes'in attığı golle İlkadım Belediyespor Samsun Telekom önünde 2-0 öne geçti. İlkadım Belediyespor bitiş düdüğü ile Şampiyonluğunu ilan etmiş oldu. Maç sonrası şampiyonluk sevinicini kulüp yönetimi ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ile paylaşan futbolcular Bal Ligi'ne çıkmanın mutluluğuna sevinirken bir yanda da arkadaşlarını kaybetmenin üzünütüsünü aynı anda yaşadılar.

Reklam
Reklam

Maç sonrası açıklama yapan ilkadım Belediyespor Kulübü Başkanı Sezai Onaran,"Yönetimim adına bizim için her şey daha yeni başlıyor. Yeni bir lig daha zorlu ve daha çok çalışmayı gerektiriyor. Bu uzun maratonda bizlerle bu başarıyı tatmada en çok katkısı bulunan hocamız Şükrü Samaras futbolcularımıza, deplasmanda dahi bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a teşekkür ediyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz