İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi, fakirlerin umut kapısı oldu

Samsun merkeze bağlı İlkadım ilçesinde hizmet veren İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşların...

Samsun merkeze bağlı İlkadım ilçesinde hizmet veren İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşların umut kapısı oldu.
Bugüne kadar onlarca eve yüzlerce eşya, giyecek ve kumanya dağıtımı yapan merkezin gönüllü başkalığını yürüten Lütfiye Demirtaş, hayırsever vatandaşların ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı yardımlardan dolayı Samsun halkına teşekkür etti.
Kısa sürede güvenilen bir yardım kuruluşu haline gelerek ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürme noktasında, köprü vazifesi görmekten dolayı yaşadığı mutluluğu dile getiren Demirtaş, yardım süreci içerisinde hiçbir menfaat gözetmeksin saf ve temiz duygularla halkın hizmetinde olduklarını anımsattı.
İlkadım Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kadın Koordinasyon Merkezi’ne para ve eşya yardımında bulunan herkese minnettar olduğunu vurgulayan Demirtaş, “Gönüllü olarak başlattığımız bu mücadelemizde bizlere destek olarak eşya ve para yardımında bulunan dişini tırnağına takarak Samsun halkına, hizmet eden tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.
Yardımların dağıtımı sırasında birçok üzücü manzarayla karşılaştıklarını ve çözüm adına ne gerekiyorsa yaptıklarını kaydeden Demirtaş, şunları kaydetti: "Bu kapsamda yılmadan, bıkmadan heyecan içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Samsun’da ihtiyaç sahibi ne kadar vatandaşımız var ise teker teker araştırarak ihtiyaçlarını karşılayacağız. Bu yardım serüveninde bizleri yalnız bırakmayan Samsun halkına, ve koordinasyon ekibimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Samsun halkına birlik beraberlik çağrısı dileyerek ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımların artmasını temenni ediyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz