İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu Kar Mesaisinde

Samsun İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, sorumlu olduğu ilçenin kardan etkilenip etkilenmediğini yerinde görmek için köyleri...

Samsun İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, sorumlu olduğu ilçenin kardan etkilenip etkilenmediğini yerinde görmek için köyleri dolaştı.

İlkadım ilçesinde yer alan Avdan, Gürgendağı, Çelikalan, Bilmece ve Çanakcı köylerinin durumunu inceleyen Kaymakam Ahmet Narinoğlu, çok sayıda köyü gezerek vatandaşlarla bir süre sohbet etti. İnceleme esnasında, İl Özel İdaresi ekiplerinin kar temizleme çalışmalarını gören Kaymakam Narinoğlu, personele başarılar diledi.

Yaptığı inceleme hakkında bilgi veren İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, ilçede kapalı köy yolu olmadığını, taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenci servis hizmetlerinde herhangi bir aksamanın meydana gelmediğini bildirdi. Kaymakam Narinoğlu, İlçe Jandarma Trafik Hizmetleri görevlilerine, öğrenci servisi güzergahlarında denetimlerin sıklaştırılması ve araç sürücülerinin zincir takmaları konusunda uyarılması talimatını verdiğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Ahmet Narinoğlu’na, inceleme esnasında İlkadım İlçe Özel İdare Müdürü Yahya Çınkıl eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: