İlkadım Mobil Hizmet Çadırı

İlkadım Belediyesi’nin “50 Haftada 50 Mahalle” projesi kapsamında başlattığı mobil sağlık çadırı vatandaşlardan yoğun ilgi...

İlkadım Belediyesi’nin “50 Haftada 50 Mahalle” projesi kapsamında başlattığı mobil sağlık çadırı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

İlkadım Belediyesi Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında mobil sağlık hizmet çadırı Fevzi Çakmak Mahallesi Gazi Ethem Paşa Parkı’na kuruldu. Gezici hizmet sağlık çadırında görevli ekipler mahalle halkının şikayetleri ve taleplerini değerlendirerek çözüm noktasında yoğun mesai harcıyor. Bunun haricinde vatandaşlara İlkadım Belediyesi Sağlık Müdürlüğü gönüllü doktor ve hemşireler gözetiminde şeker kontrolü, tansiyon ölçümü ve pansuman uygulaması yapılıyor.

Reklam
Reklam

Sağlık standından vatandaşın memnun kaldığını söyleyen İlkadım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Murat Öztürk, "Proje kapsamındaki standımızda vatandaşa hizmet vermekten son derece mutluyuz. Çalışmalarımızdan mahalleliler çok memnun kalıyor. Belediyemiz, sağlık ekibini vatandaşımızın ayağına kadar getiriyor. Müdürlüğümüzün hizmeti genellikle eski Gazi hizmet binası sınırları içinde daha iyi biliniyor. İlkadım tarafında da bunu yaygınlaştırmak için çaba gösteriyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: