İlkadım Zabıta Müdürlüğü Personeline Iletişim Motivasyon Semineri

Samsun’un İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, zabıta personeli için kurum içi iletişim ve motivasyon semineri düzenledi....

Samsun’un İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, zabıta personeli için kurum içi iletişim ve motivasyon semineri düzenledi. Zabıta personelinin mesleki bilgilerini güncellemek ve verimliliklerini artırmak amacıyla düzenlenen eğitim seminerine İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Yunus Sandallı ve belediye zabıta personeli tam kadro olarak katıldı.

İlkadım Belediyesi Acem Tekkesi’nde tecrübeli zabıta personellerinin verdiği eğitim seminerlerinde Belediye Kanunu, İmar Kanunu, Hıfzıssıhha Kanunu, Trafik Kanunu, Türk Ceza Kanunu gibi kanunlar ve bunlara bağlı yönetmelikler konusunda güncel bilgiler verildi. Zabıta personeli için verilen seminerlerde ayrıca halkla ilişkiler, iş yeri denetimleri, yazışma kuralları gibi temel konular da işlendi.

Reklam
Reklam

BAYRAKTAR AMACIMIZ HİZMET KALİTEMİZİ ARTIRMAK

İlçe halkına daha fazla hizmet sunmanın gayretinde olup hizmetleri ise kaliteli sunmanın çabasında olduklarını zabıta personeline hatırlatan İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, “Zabıta Müdürlüğümüzün görev alanı kapsamında kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde sunulan hizmette kaliteyi artırmak amacıyla bu tür hizmet içi eğitim seminerlerinin faydalı olduğu kanısındayım. Zabıta personelimiz vatandaşa güler yüzle yardımcı olup hizmetlerini aksatmadan yürütmeye devam ederken, mesleki anlamda kendilerini de geliştirmiş olmaları sunulmakta olan zabıta hizmetlerine hiç şüphesiz olumlu yönde yansıyacaktır. Hepinize başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

SANDALLI GÖREV TANIMININ EN GÜZEL İFADESİ İNSANİ DAVRANIŞTIR

Zabıtayı ilgilendirmeyen konunun olmadığını dile getiren İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Yunus Sandallı, ”Görev tanımının en güzel ifadesi insani davranıştır. İnsanlara faydalı olmalıyız. Ben bir kamu görevlisiyim, kamunun benden beklediği hizmeti eksiksiz olarak sunmak gerekir. Herkes görevini en güzel şekilde yaparsa, sorunlar ortadan kalkar. Zabıtanın görevi her yerdedir. Vatandaşla birebir ilişkiler kurarak onlara yararlı olmaya çalışmalısınız. Görevin sınırı olmaz. Bu eğitim seminerleri halkımıza daha iyi hizmet etmek adına periyodik olarak sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: