İlkadım'da 23 Nisan Bayram Coşkusu Başladı

Samsun'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri başladı.

Samsun'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri başladı.

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kapsamında öğrenciler ve vatandaş ile birlikte bayram coşkusunu paylaşmak amacıyla "İlkadım'da 23 Nisan Bayram Coşkusu Yaşanıyor" sloganı ile ilköğretim okulları halk oyunları ekiplerinin katıldığı şölen Cumhuriyet Meydan'ında yapıldı.

Şölene İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Gözügül, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Seyitahmet Sulubey, Sebahattin Gökberk, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Reklam
Reklam

Açılış öncesi İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de büyük bir coşku ile kutlanacak. Ancak bu coşkuyu bize günler öncesinden ilçemizde gösterdi ve ilçemiz ilköğretim okulları arasındaki bu coşkuyu biz Samsunlular ile paylaşmak ve bu coşkunun artması arzusu ile halkımızla buluştuk. Burada ve ilçemizin 9 değişik noktasında Cumhuriyet Meydanı, Anneler Parkı, Uğur Mumcu Parkı, Gençlik Parkı, Atatürk Parkı, Gazi Park, Toybelen İlköğretim Okulu, 75. Yıl İlköğretim Okulu ve Çatkaya İlköğretim Okulu gibi halkımızın da ilgi gösterebileceği ve katılabileceği mekanlarda ilköğretim öğrencilerimizin bir yıl boyunca hazırladığı yurdumuzun değişik yörelerine ait halk oyunları gösterilerini sergileyecekler" dedi.

Açılışı Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan şölene vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Samsun, Trabzon, Amasya, Artvin, Kafkas yöreleri halk oyunları ekiplerinin katıldığı şölende bayram coşkusu halkla paylaşıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: