İlkadım'da Kaldırım Işgali Yapanlara Ceza

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü kaldırım işgali ve görüntü kirliliğine karşı ilçede mücadele başlattı.

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü kaldırım işgali ve görüntü kirliliğine karşı ilçede mücadele başlattı.

Şehir merkezindeki kaldırımlara gelişigüzel koyulan tabelalarla ilgili uygulama yapan zabıta ekipleri, esnafları ikaz etti.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen kaldırım işgalleri konusunda kararlı bir duruş gösterdiklerini belirtti.

Esnaftan bu konuda anlayış beklediklerini vurgulayan Demirtaş, "Yayalarımızın kaldırımlarda rahat yürümesini zorlaştıran her türlü uygulama, tarafımızca engellenmektedir. Esnaflarımızı kaldırım işgali ve kaldırım üzerlerine gelişi güzel tabela ya da park dubaları koymamaları konusunda uyardık. Uyulmaması durumunda Kabahatler Kanunu çerçevesinde cezai işlem uygulamak zorunda kalacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: