İlkadım'dan Hemşirelere Amasya Gezisi

İlkadım Belediyesi tarafından hemşirelere Amasya'ya gezi düzenlendi.

İlkadım Belediyesi tarafından hemşirelere Amasya'ya gezi düzenlendi.

İlkadım ilçesinde bulunan yedi devlet hastanesinden toplam 305 hemşire Amasya gezisine katılarak hem tarih turu yaptı hem de doyasıya eğlendi. Hemşireler Haftası nedeniyle İlkadım Belediyesi'nce düzenlenen geziye katılan 305 kişilik hemşire grubu, Gazipark'ta yapılan kahvaltının ardından Amasya'ya hareket etti.

Gazipark'ta verilen kahvaltı sonrası hemşirelere gül dağıtarak bu özel günlerini kutlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yoğun bir çalışma temposunda görev yapan sağlık çalışanlarını bir nebze de olsa rahatlatmak, hoşça bir gün geçirmelerini sağlamak amacıyla bu programı organize ettiklerini söyledi. Hemşirelerin programa olan yoğun katılımından büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Demirtaş, sağlık çalışanlarının toplum için çok önemli ve değerli olduklarını, bu tür programları sık sık yapacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

6 otobüs ile Amasya ya giden 305 kişilik hemşire grubu, rehber eşliğinde Amasya'nın tarihi ve kültürel yerleri ile doğa güzelliklerini gezerek stres attı. Mesai arkadaşları tarafından kendisine sürpriz doğum günü pastası kesilen Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhemşiresi İlknur Çubukçu, yapılan jest karşısında duygulu anlar yaşadı. Düzenlenen gezi programına olan memnuniyetlerini dile getiren hemşireler, Başkan Demirtaş'a teşekkür mesajlarını iletti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: