İlkadım'dan Kpss Adaylarına Sınav Stratejisi

Özel Manisa İlkadım Global Eğitim AÖ-KPSS Kursu Müdürü Ali Kesimli, 7-8 Temmuz tarihlerinde KPSS'ye girecek...

Özel Manisa İlkadım Global Eğitim AÖ-KPSS Kursu Müdürü Ali Kesimli, 7-8 Temmuz tarihlerinde KPSS'ye girecek tüm adaylara başarılarak dileyerek, sınav stratejisi hakkında bilgi verdi.

Önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan KPSS sınavı öncesi İlkadım Global Eğitim AÖ-KPSS Kursu Müdürü Ali Kesimli, sınava girecek adaylara sınav stratejisini anlattı. Kesimli, soru kitapçığının hızlıca gözden geçirilmesi gerektiğini belirterek, "Sınava aday en iyi durumda olduğu dersten başlalamalı, çözümü zor gelen sorularda fazla vakit kaybetmeden diğer soruya geçmelidir. Sınav salonlarındaki saatlerden zamanı iyi kontrol etmeli ve soru kökünü iyi okumalılar. " dedi. Adaylardan her soruda cevap şıklarının tamamını okumalarını isteyen Kesimli, "Sınavın sonuna doğru cevaplar kontrol edilirken çok iyi bir gerekçe yoksa cevaplarınızı değiştirmeyin." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: