İlkay Gündoğan Memleketine Yardım Elini Uzattı

Alman Milli Takımı ve Borussia Dortmund’un Türk kökenli yıldız futbolcusu İlkay Gündoğan, amatör kümede mücadele...

Alman Milli Takımı ve Borussia Dortmund’un Türk kökenli yıldız futbolcusu İlkay Gündoğan, amatör kümede mücadele eden ilçesinin takımına destek verdi.

Balıkesir Dursunbey'liden olan İlkay, amatör kümede mücadele eden Dursunbeylispor’a yardım elini uzattı. Yıldız oyuncu, dünyanın en büyük spor malzemeleri üreticilerinden Nike firmasıyla ile birlikte Dursunbeyspor’a sponsor oldu. İlkay maddi sıkıntılar çeken sarı - siyahlı takımın bir yıllık forma ihtiyacını karşılayacak.

İlkay’ın tatillerde zaman zaman kulübü ziyaret ettiğini ve bundan da çok mutluluk duyduklarını belirten Dursunbeyspor Kulübü Başkanı Yusuf Turhan, “İlkay, hem çok iyi bir futbolcu hem de karakter olarak çok iyi bir insan. Onun Borussia Dortmund’daki başarılarıyla gurur duyuyoruz. Alman Milli Takım’ında da forma giyiyor olması apayrı bir kıvanç kaynağımız. Sağ olsun, memleketini unutmadı. Takımımızın forma ihtiyacını karşıladı. Bizi çok mutlu etti.” dedi.

Reklam
Reklam

İlkay’da 10 numaralı ismimin yazıldığı formayı kendisine hediye eden başkan Yusuf Turhan’a teşekkür ederek, “Elimden geldiği kadar Dursunbeyspor’a yardım etmeye devam edeceğim.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: