İlkbaharlı Masa Tenisi Kız Takımı, Türkiye Şampiyonasına Katılmaya Hak Kazandı

Bursa Özel İlkbahar İlköğretim Okulu masa tenisi kız takımı Bursa’da ikinci olarak, Türkiye şampiyonasına katılmaya...

Bursa Özel İlkbahar İlköğretim Okulu masa tenisi kız takımı Bursa’da ikinci olarak, Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Bursa genelinde düzenlenen Yıldız Kızlar Masa Tenisi Turnuvasında Özel İlkbahar İlköğretim Okulu öğrencilerinden Serra Tüzlen, Neslinur Çalışkan, İrem Altuntaş ve Ayşenur Çam kalitelerini bir kez daha gösterdi.Turnuvaya çok hızlı başlayan Özel İlkbahar İlköğretim Okulu masa tenisi takımı ilk iki maçın sonunda gruptan çıkmayı garantiledi.

Eleme maçlarında geçen senenin aksine bu yıl daha başarılı bir grafik sergileyerek birçok favori takımı eleyerek finale adını yazdıran İlkbaharlıların final maçı ise nefesleri kesti. Uzatmalara giden maçta şansız bir yenilgi alan Özel İlkbahar İlköğretim Okulu öğrencileri, turnuvada ikinci olarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Reklam
Reklam

Özel İlkbahar İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Abdullah Koçak, turnuvada kız takımının üstün bir performans sergilediklerini belirterek, birinciliği kıl payı kaçırdıklarını söyledi.
Kendilerine okul olarak yaşattıkları büyük mutluluktan dolayı kız takımına teşekkür eden Abdullah Koçak, finalde de masa tenisi takımından başarı beklediklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: