İlkem’e Arkadaş Desteği

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor’da, antrenmanda sakatlanan ve 4 hafta sahalarda uzak kalacak olan İlkem...

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor’da, antrenmanda sakatlanan ve 4 hafta sahalarda uzak kalacak olan İlkem Özkaynak’a, arkadaşları moral vermeye çalışıyor. Genç futbolcuyu tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden turuncu-beyazlılar, Özkaynak’a destek çıktı.

Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda, topa vurmak isterken çime vuran ve sol ayak bileği fibulasında kırık tespit edilerek ameliyata alınan İlkem Özkaynak’ın tedavisi sürüyor. Özel bir hastanede tedavi altında tutulan Özkaynak’ı, takım arkadaşları ise yalnız bırakmıyor. Dr. Yusuf Ünal tarafından cerrahi müdahalede bulunulan genç futbolcunun, bugün hastaneden taburcu olması beklenirken, Özkaynak ise sahalara geri döneceği günü sabırsızlıkla bekliyor.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacak olan İlkem Özkaynak, sezonun ilk maçında Şanlıurfaspor’u 5 Ocak Stadı’nda ağırlayacak olan takım arkadaşlarına da başarı dileğinde bulundu. Özkaynak, “Kalbim, sahada onlarla olacak. Benim için zor olacak. Bu maçta oynamayı çok isterdim. Kısmet değilmiş. Futbolcu arkadaşlarımın lige iyi başlayacağına ve devamını getireceğine eminim. Bir süre sonra tedavi sürecim başlayacak. Bir an önce sahalara dönmek istiyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz