İlker Ayrık'la 1-0'da İrem Derici'nin dövmesi soru oldu

Sempatik sunucu İlker Ayrık'ın yeni programı İlker Ayrık'la 1-0'a İrem Derici konuk oldu. Haftada 3 gün ekrana gelecek olan İlker Ayrık'la 1-0'ın ilk bölümünde İrem Derici'nin dövmesi soru oldu.

Sempatik sunucu İlker Ayrık'ın yeni yarışma programı İlker Ayrık'la 1-0'ın ilk ünlü konuğu İrem Derici oldu. Sempatik tavırları, ilginç açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici ve kendine has uslübu ile oyunculuk gibi sunuculukta da kendini ispat eden İlker Ayrık bir araya gelince, kahkahalar havada uçuştu. Şarkılarıyla yarışmacıların heyecanını azaltırken, stüdyodakileri eğlendiren İrem Derici, format gereği İlker Ayrık'la 1-0'ın bir parçası oldu. Vücudunun farlı yerlerinde dövmeler bulunan sanatçının 22 yaşında yaptırdığı "magnum opus" adlı dövmenin anlamı, yarışmacılara soruldu.

DÖVMELERİ SORU OLDU

İlker Ayrık'ın Anne Kuzusu ve Başyapıt olmak üzere sunduğu iki seçeneğe doğru cevap olan Başyapıt yanıtını veren çift, İlker Ayrık'la 1-0'a devam etme hakkı kazandı. Yarışmacıların doğru cevap vermesi üzerine İrem Derici'nin "Şunların bir işe yarayacağını düşünmezdim." demesi, güldürdü.

FARKLI TANITIMI SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

Daha önce "Ben Bilmem Eşim Bilir" ile araba dağıtan İlker Ayrık'ın eğlendirmeye ve kazandırmaya devam edeceği yeni programı "İlker Ayrık'la Bir Sıfır" için yapılan farklı tanıtım sosyal medya da büyük ilgi gördü. Ekranların fenomen spor spikeri Cem Yılmaz'ın son dakika gelişmesi olarak CNN Türk ekranlarından tanıtımını yaptığı program, sosyal medya kullanıcılarının büyük beğenisini kazandı.

Anahtar Kelimeler: