İlker KAYA, Milletvekili ÖĞÜTKEN'i ziyaret etti

Yalovalı işadamı İlker Kaya, AMP Marmara Bölgesi teşkilatlarından sorumlu Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken’i ziyaret etti.

Ahmet Baha Öğütken’i işyerinde ziyaret eden Yalovalı işadamı İlker Kaya, nazik davetten ve gösterilen misafirperverlikten ötürü büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Öğütken’e teşekkürlerini iletti. Gayet samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette yaklaşan yerel seçimler ve kamuoyunu meşgul eden gündem üzerine sohbet edildi. Kaya ise, Yalovalı bir işadamı olarak ildeki ticari hareketlilik ve beklentiler üzerine bilgiler aktardı.

Milletvekili Öğütken’in işyerinde gerçekleşen ziyaret sonrasında işadamı İlker Kaya’da İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken’i Yalova’ya davet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: