İlköğretim Öğrencileri Deneme Sınavında Türkiye Birincisi Oldu

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Kemalpaşa İlköğretim Okulu 2. ve 3. sınıf öğrencileri Sefa Erol ve Elif...

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Kemalpaşa İlköğretim Okulu 2. ve 3. sınıf öğrencileri Sefa Erol ve Elif Zeynep Öztürk yine aynı okuldan 3. sınıf öğrencileri Mehmet Can Yiğiter ve Ayşe Kendir isimli öğrenciler Zambak Dergisi'nin dönem içerisinde Türkiye genelinde ilköğretim öğrencileri arasında düzenlediği deneme sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldular.

Öğrencileriyle gurur duyduğunu belirten okul müdürü Halil İbrahim Taştan, "Zambak Dergisi'nin Türkiye genelinde ilköğretim öğrencileri arasında düzenlediği deneme sınavında okulumuz öğrencilerinden Sefa Erol, Elif Zeynep Öztürk, Mehmet Can Yiğiter ve Ayşe Kendir hayat bilgisi, Türkçe ve Matematik üzerinden toplam 50 soruya doğru cevap vererek derginin düzenlediği deneme sınavından 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldular. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle gurur duydum. Bu başarı öğretmen, öğrenci ilişkilerinin okul içerisinde en üst seviyede olması ve öğrencilerimizin aileleriyle olan iletişimlerinin yüksek olması, azimli bir çalışmayla ortaya çıkmaktadır. Okulumuzda eğitim başarısının en üst seviyelere çıkmasındaki en büyük pay yeni nesil genç öğretmenlerimizin öğrencileriyle çok yakından ilgilenmelerinden geçiyor. Bu anlamda okulumuza bu başarıyı getiren öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizle gurur duyduk " dedi.

Reklam
Reklam

Düzenlenen deneme sınavında 500 tam puan alıp Türkiye birincisi olan Sefa Erol, Elif Zeynep Öztürk, Mehmet Can Yiğiter, Ayşe Kendir okul idaresi tarafından ödüllendirildiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: