İlköğretim öğrencileri, Mustafapaşa'nın tarihi ve turistik yerlerini gezdi

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı tarihi konakları ve eşsiz vadileri ile ünlü Mustafapaşa beldesi her geçen...

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı tarihi konakları ve eşsiz vadileri ile ünlü Mustafapaşa beldesi her geçen gün büyümeye devam ediyor. Belediye Başkanı Levent Ak, ihtiyaçlara cevap verebilmek için her gün yeni projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Başkan Levent Ak, Mustafapaşa İlköğretim Okulu idareci, öğretmen ve öğrencilerine beldenin tarihi ve turistik yerlerini gezdirdi. Öğretmenler ise gezi sonrasında yaptıkları değerlendirmede, “Başkan Levent Ak’ın 3 yılda yapmış oluğu Mustafapaşa’nın geleceği konulu projelerini bizimle paylaşmasını takdirle karşıladık. Mustafapaşa’nın bugünden gelecek nesillerin eğitiminde ve öğretimdeki fikirlerimizi paylaşmanın mutluğu içerisindeyiz. Belediye Başkan Levent Ak’a tüm öğrenci velilerimiz ve şahsımız adına teşekkür ederiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Mustafapaşa Belediye Başkanı Levent Ak, geziye katılanlara “ Mustafapaşa’yı bugünden hazırlıyoruz” projesinin de olduğu kitap, harita ve broşürlerden oluşan bir çanta hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: